Wij hebben al impact

gemaakt voor


Gedurende een half jaar heeft Robert van Mediaflex een start gemaakt met beleid en acties op gebied van Employer Branding. Zijn professionele kennis en inbreng heeft ons een grote stap vooruit gebracht.

Madelon Dousi - Head of HR Banijay Benelux

Robert van Mediaflex levert een grote bijdrage in de professionaliseringsslag die de Raad van Rechtspraak op landelijk niveau ingezet heeft. Hij is betrokken bij de strategie en uitvoering en stuurt hierbij onze externe partijen aan.

Ellen Lette - Projectleider Arbeidsmarktbeleid- en communicatie 

Binnen DFFRNT heeft Robert een goed fundament neergelegd voor Employer Branding en de candidate journey. 

Winston Gerschtanowitz - Co Founder

Aanrader; een coachingstraject of samenwerking met Robert Smit van Mediaflex. Hij snapt de Employer Branding game als geen ander. Dankzij zijn begeleiding heb ik binnen Bridgefund de eerste stappen kunnen zetten in Employer Branding en Recruitment Marketing

Lotte Meijering - Sr Recruitment Business Partner

Robert heeft voor SOS Kinderdorpen een een inspirerend inkijkje gegeven in de wereld van Employer Branding en hoe wij dit zouden kunnen toepassen binnen onze organisatie.Janet Tuinstra - Manager particuliere fondsenwerving en communicatie

Jouw werkgeversmerk als magneet voor talent

Laten we starten!


Of je nou een klein of groot bedrijf bent. Commercieel, ideƫel of overheidsorganisatie. Personeel is van groot belang. Zorg dat talent zich aangetrokken voelt tot jouw organisatie en maak werk van je werkgeversmerk. Samen met jou kijken wij welke stappen je kan zetten van klein tot groot.